Uși metalice antifoc culisante

Ușile antifoc culisante reprezintă soluția ideală pentru compartimentarea spațiilor de dimensiuni mari. Posibilitatea utilizării spațiului necesar unei uși batante normale pentru a se deschide, face ca aceste uși să fie atât de apreciate.

Cum funcționează ușile metalice antifoc culisante?

Ușile glisante sunt disponibile cu rezistentă la foc de 60 și 120 de minute. Tipul de acționare a ușilor este manuală prin tragerea unui mâner scoică pe ambele părți ale ușii. În caz de foc ușă se închide automat datorită contragreutăților montate în cadru. Configurațiile posibile ale ușii: ușă normal-închisă, ușă normal-deschisă, ușă normal-liberă.

Ușile antifoc metalice sunt dotate cu garnitură termo-expandabilă poziționată perimetral pe montanții și traversă cadrului. Ușa antifoc metalică culisantă este vopsită cu pulberi epoxidice polimerizate în variantă standard de culoare Avorio (similar RAL 9010) sau la comandă orice altă nuanța RAL.

Asigură-ți spațiul pe care îl administrezi în caz de incendiu. Noi, echipa de experți, suntem alături de dumneavoastră în procesul alegerii modelului, culorii și dimensiunii.

De asemenea, te întâmpinăm cu garanții consistente și cele mai bune prețuri de pe piață.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword