Tâmplărie lemn placată cu Aluminiu

Opțiunea lemn-aluminiu va fi întotdeauna o combinație reușită, ce reunește într-o manieră elegantă căldura primitoare a lemnului, cu proprietătile statice ale aluminiului, rezultând în final o fereastră aspectuoasă, mereu în trend.

Care este specificul ferestrei? Profil din lemn triplustratificat cu adâncime generoasă de construcție. Variantă largită, cu geam termoizolant triplu vitrat, cu grosime de 48 mm, componentă 2 foi de sticlă Lowe Soft 4 mm și 1 foaie sticlă clară Float 4mm, argon 90%. Coeficient de izolare termică – Uf =pana la 0.95 W/m2k (în funcție deconfiguratie, dimensiuni și tipul de geam). Produsul ales este foarte rezistent la intemperiile vremii sau la trecerea timpului.

Care sunt avantajele achiziționării ferestrei de la noi? În primul rând, calitatea vorbește de la sine, alături de aspectul plăcut și modern.

În al doilea rând, garanțiile consistente oferă siguranță clientului și indică spre calitatea produselor.

În al treilea rând, la noi ai parte de consultanță specializată pe tot parcursul procesului de cumpărare, fiind alături de tine cu sfaturi și îndrumări pentru a lua cele mai potrivite decizii pentru tine.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword