FEREASTRA CONFORT 76

Fereastră CONFORT 76 se bazează pe sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76. Nu numai design-ul sistemului de profile este impresionant, ci și tehnologia încorporată care îmbunătăteste semnificativ confortul vieții și reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o lătime constructive de 76 mm, ranforsări din oțel de dimensiuni mari, asigură stabilitate și o excelentă izolare termică.

 Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producție nu lasă nici o sansă zgomotului și frigului. Suprafața cu o structură de mare densitate face Streamline ȘL rezistent la intemperii și foarte ușor de curătat. 

  

Propietăți: 

– material de înaltă calitate, datorită tehnologiilor utilizate, acest material se poate recicla de pană la 7 ori; 

– ranforsările de dimensiuni generoase din oțel garantează o inaltă stabilitate și o durată lungă de viață; 

– muchii fine combinate cu ferestre de ultimă tehnologie; 

– costuri pentru energie reduse, o mai bună calitate a vieții; 

– sistem de profile cu 5 camere și două rânduri de garnituri care oferă o izolare termică și fonică optimă; 

– protecție împotriva intemperiilor și întreținere foarte usoară datorită materialelor de renume cu o structură a suprafeței foarte densă; 

– folii de inaltă calitate oferite într-o gamă variată de culori. Disponibile în diverse culori și decoruri standard și în alte culori RAL la comandă; 

– adâncime constructivă de 76 mm. 

Fereastra CONFORT 76 este prevazută cu garnituri de etanșare de înaltă calitate din TPE de culoare gri deschis sau negru pentru un aspect estetic modern. Baghetele de vitrare rotunjite contribuie la un aspect modern și plăcut al ferestrei. 

Fereastra CONFORT 76 permite vitraje diverse între 20 mm și 48 mm. Coeficient de transfer termic Uf de pană la 1,3 w/m2k. Protecție fonică de pană la 47 db. Sigurantă antiefracție pană la standardele RC2. În cadrul sistemului pot fi realizate deschideri simple, batante, oscilobatante sau osciloculisante și deschideri la distantă. Ferestrele CONFORT 76 permit realizarea elementelor de orice formă și complexitate răspunzand celor mai diverse cerințe ale pieței. Formele speciale și arcadele se pot execută ușor în cadrul acestui sistem. Ferestrele CONFORT 76 sunt echipate cu feroneriile cele mai avansate tehnologic disponibile pe piată: WINKHAUS activPilot și ROTO NT. 

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword