FEREASTRA START 60

Fereastra START 60 se bazează pe sistemul de profile SALAMANDER DESIGN 2D care permite realizarea unor ferestre simple, dar elegante, acoperind un segment de piață pentru care primează aspectul economic și nu necesită cerințe de izolare deosebite.

Pe lângă aspectul clasic, profilul 2D, cu o adâncime constructivă de 60 mm oferă și o funcționalitate excelentă. Obținerea unei stabilități optime și a unei întrețineri ușoare asigură cele mai bune premise pentru design-ul unor ferestre sofisticate.

Proprietăți 

– material de înaltă calitate, datorită tehnologiilor utilizate, acest material se poate recicla de până la 7 ori 

– ranforsarile de dimensiuni generoase din oțel garantează o înaltă stabilitate și o durată lungă de viață 

– aspect clasic, elegant, cu muchii fine 

– protecție optimă împotriva vântului și a ploii: garniturile de izolare asigură protecție împotriva intemperiilor 

– întreținere ușoară datorită materialelor de calitate superioară cu o structură extrem de densă a suprafeței 

– adâncime constructivă de 60 mm 

– până la 3 camere de izolare. 

Fereastra START este prevăzută cu garnituri de etanșare de înaltă calitate din TPE de culoare gri deschis pentru un aspect estetic modern. Baghetele de vitrare rotunjite contribuie la un aspect modern și plăcut al ferestrei. Permite vitraje diverse între 4 mm și 24 mm. Coeficient de transfer termic Uf de până la 1,5 w/m2k. Protecție fonica de până la 46 db. 

În cadrul sistemului pot fi realizate deschideri simple, batante, oscilobatante sau osciloculisante. Ferestrele START pot fi echipate cu accesoriiledin gamă MADRUGADA. Ferestrele START sunt disponibile în culoarea ALB SALAMANDER. Ferestrele START nu sunt disponibile pentru arcade. Fereastra START fiind realizată din profilecoextrudate contribuie la protejarea mediului înconjurător. 

Vă întâmpinăm cu cele mai bune prețuri de pe piață și consultanță gratuită. 

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword