JALUZELE VERTICALE

Jaluzelele verticale sunt printre cele mai căutate produse de umbrire în interior deoarece asigură intimitatea spațiului personal și tee protejează de razele soarelui. De asemenea acestea se pot integra perfect în locuința dumneavoastră printr-un design plăcut și modern.

 Echipă Mexalite vă propune o gamă variată de jaluze în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră:

 

Jaluzele verticale din material textil asigură un spațiu personal și protejează de razele soarelui, dar conferă încăperii și un design modern. Jaluzelele verticale din material textil se găsesc într-o gamă de peste 300 de culori și nuanțe, iar lățimea lamelei poate fi de 50mm, 63 mm, 70 mm, 89mm sau 127mm.

 

Jaluzelele verticale din PVC sunt recomandate în spațiile cu grad ridicat de umiditate și murdărie, deoarece sunt ușor lavabile. Jaluzelele verticale din PVC se găsesc într-o gamă de 30 de culori și nuanțe, iar lățimea lamelei este de 89 mm.

 

Jaluzelele verticale din aluminiu vor fi intodeauna alegerea perfectă pentru spațiile în care se urmărește protecție solară ridicată și un aspect deosebit. Ele se găsesc într-o gamă de 31 de culori și nuanțe, iar lățimea lamelei este de 50 mm, 89 mm.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword