Ușă bluEvolution 92 ALU

Ușile bluEvolution92 au adâncimea constructivă de 92mm, 3 garnituri de etanșare și sunt combinația perfectă între siguranță și eficiență energetică.

Pragul adecvat pentru persoanele cu dizabilități se poate folosi nu doar la ușile de la intrare, fiind ideale și la ușile de la balcon sau la cele secundare.

Soy un bloque de texto. Haz clic en el botón Editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pentru cei care își doresc un aspect modern, sistemul bluEvolution92 vine în întâmpinarea celor mai exigente cerințe, cu un finisaj deosebit din aluminiu. Se poate satisface orice cerința din punct de vedere cromatic, indiferent că este vorba de vopsire mată sau fină, prin pulverizare în câmp electrostatic în nuanțe  eloxate, culori RAL, nuanțe DB sau NCS.

Montarea este rapidă și exactă datorită datorită sistemelor de fixare simplă și eficace cu clipsuri.

Vă doriți un produs de calitate, la un preț bun și cu mintare rapidă? Alegeți să lucrați cu noi, și veți primi la pachet cu toate aceste avantaje consultanță gratuită și o gaanție consistentă.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword