FEREASTRA EVOLUTION 92

EVOLUTION 92 – noua generație de ferestre. Sistemul de profile bluEvolution 92 combină perfect tehnologia de vârf cu tehnică conventională. Adâncimea exclusivistă de 92 mm aduce o protecție termică imbatabilă și cea mai bună eficientă energetică.    

Lătimea vizibilă a profilelor aduce ferestrelor EVOLUTION câștiguri semnificative de luminozitate. Fereastra EVOLUTION 92 se înscrie în tendința modernă a design-ului îngust și clar. 

 Proprietăți: 

– material de inaltă calitate, datorită tehnologiilor utilizate, acest material se poate recicla de pană la 7 ori; 

 transfer sigur a sarcinii chiar și la greutăti mari ale sticlei printr-o proiectare specială a camerelor de armare; 

 – protecție împotriva intemperiilor și întreținere foarte usoară datorită materialelor de renume cu o structură a suprafeței foarte densă; 

– folii de înaltă calitate oferite într-o gamă variată de culori. Disponibile în diverse culori și decoruri standard și în alte culori RAL la comandă.

 

Fereastra EVOLUTION 92 este prevăzută cu un sistem de etanșeizare cu două garnituri de bătaie și o garnitură mediană, adâncime constructivă de 92 mm. Ferestrele EVOLUTION 92 beneficiază de linii elegante cu lătimi înguste de numai 118 mm. Sistemul EVOLUTION este în același timp un sistem convențional bazat pe profile din PVC armate cu oțel pentru ferestre albe și colorate, fără limitări de forme sau funcționale. 

Ferestrele EVOLUTION 92 sunt echipate cu feroneriile cele mai avansate tehnologic disponibile pe piată: WINKHAUS activPilotsi ROTO NT. Din standard, ferestrele EVOLUTION sunt prevăzute cu cea mai bogată echipare. Fereastra EVOLUTION 92 este prevazută cu garnituri de etanșare de înaltă calitate din TPE de culoare gri deschis sau negru pentru un aspect estetic și modern. Baghetele de vitrare rotunjite contribuie la un aspect modern și plăcut al ferestrei. 

Fereastra EVOLUTION 92 permite vitraje diverse între 26 mm și 60 mm. Coeficient de transfer termic Uf de pană la 1.0 w/mpk sau 0.94 w/mpk folosind armătura Thermtec. 

În cadrul sistemului pot fi realizate deschideri simple, batante, oscilobatante sau osciloculisante și deschideri la distantă. 

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword