Compartimentări din sticlă

Compartimentarile din sticlă conferă interioarelor o notă modernă, permițând menținerea iluminării naturalea încăperilor.

Din sticlă se pot crea interioare unice, adaptate în funcție de caracteristicile fiecărui caz în parte, având avantajul reducerii termenelor de execuție față de variantele clasice de compartimentare și un preț competitiv.

Compartimentarile din sticlă se execută din sticlă securizată cu grosime 6-12mm în funcție de destinație, tipul de sticlă utilizat variind în funcție de cerințele beneficiarului sau de particularitățile fiecărui proiect .Sticla poate fi clară, mată (satinata), colorată în masă, opacă (colorată), sablată  parțial sau cu model sau cu folie decorativă aplicată.

 

Având un spectru larg de modele și tipuri, elementele de feroneria pentru realizarea ansamblurilor din sticlă securizată permit realizarea a orice variantă de design.

 

Pereți mobili formați din mai multe panouri de sticlă se pot plia în lateral pe o unul sau pe ambii pereți laterali.Sunt cea mai bună alegere când spațiul nu permite montarea unor uși cu deschidere normală, putându-se  plia sau parcă oriunde pentru a elibera întreg spațiul în caz de nevoie.

 

Sunt ideale în locuințe, ca pereți despărțitori între camere, ca soluție de închidere pentru terase, balcoane, dar și în spații comerciale. Sticla mobilă este folosită în centre comerciale, clădiri, birouri, mall-uri, permițând transformarea magazinelor sau altor zone, în spații deschise, fără bariere. Pereții mobili reprezintă soluția perfectă pentru deschideri de anvergură, panourile aliniindu-se perfect cu restul fațadei când sunt închise, iar când sunt deschise se stivuiesc lateral, în nișă de parcare.

Pot avea și uși din sticlă incluse sau pot fi doar foi care glisează.

 

La execuția lor se folosesc panouri din  sticlă securizată, montate într-o cale de rulare fixată în tavan, cu role speciale care permit deplasarea cu ușurință și fără zgomot a panourilor. Foile din sticlă se mută foarte ușor, manual, după care se fixează pe poziție.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword