Jaluzele în folie de sticlă

Jaluzelele integrate în geam termopan nu doar ca sunt mai aspectuoase, dar sunt și mai rezistente în timp față de jaluzelele obișnuite. Deoarece sunt protejate de cele două straturi de sticlă, acestea nu se murdăresc, nu se deteriorează și nici nu se decolorează de-a lungul anilor.

Transmiterea mișcării de închidere/deschidere a jaluzelelor este posibilă cu ajutorul unor magneți speciali, acest sistem fiind deosebit de eficient și rezistent. Un alt sistem de acționare posibil este prin șnur. Odată sigilate în interiorul geamului termopan, acestea nu mai pot fi afectate de praf, umiditate sau alți factori externi. Astfel, beneficiați de protecție solară și un grad sporit de izolare fonică pentru o perioadă lungă de timp, fără să fie nevoie de întreținere.

Jaluzelele pot fi acționate cu buton, cordon sau chiar electric, cu o telecomandă specială. Acestea pot fi strânse compact în partea de sus a geamului termopan pentru o luminozitate maximă, sau pot fi lăsate în jos (în poziție orizontală sau verticală), acoperind astfel toată suprafața ferestrei. Sunt disponibile într-o gamă variată de culori, modele și dimensiuni, instalarea acestora fiind rapidă și facilă.

Acest produs inedit nu influențează în vreun fel proprietățile sticlei, ba mai mult, îmbunătățește proprietățile termice ale geamurilor termopan. Nu există niciun fel de îmbinări mecanice pentru ca acestea să poată fi acționate, totul fiind rezolvat prin intermediul câmpului magnetic.

Jaluzele în termopan ce pot fi utilizate cu succes atât la birou, cât și în spații comerciale: hoteluri, spații rezidențiale sau diverse instituții publice. În plus, vă putem asigura că această combinație reprezintă cea mai nouă și eficientă soluție tehnologică, rezultatele fiind deosebit de satisfăcătoare.

Enter your keyword