Usi antifoc vitrate

Ușile vitrate reprezintă o soluție ce îmbină calitățile unei uși antifoc cu una de vizibilitate ridicată. Sunt ideale pentru spitale, restaurante, birouri publice sau private și oriunde e necesară transparența. Izolația fonică și vitrajul cu rezistentă la foc demonstrează calitatea produsului.

Din păcate, nu putem anticipa situațiile neplăcute, ca incendiile, în schimb este datoria noastră să prevenim pierderea de vieți omenești în mod inutil.

Aceasta este filozofia din spatele ușilor antifoc vitriate. Siguranță la pachet cu un design atractiv și cei mai buni consultanți, ajutându-te să iei decizia corectă pentru tine.

Suntem responsabili pentru cei care se află în incinta spațiului administrat de noi, cu atât mai mult cu cât este un spațiu public. Din acest motiv, ușile antifoc împiedică pierderea inutilă de vieți omenești, acționând ca o barieră împotriva focului, fiind transparente și deschizându-se în exterior.

Confecționate din oțel galvanizat cu feronerie specială pentru situații de urgență, ușa este soluția necesară pentru a fi responsabil de viețile omenești aflate în spațiul tău public în astfel de cazuri.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword