Sticlă vopsită

Panourile decorative din sticlă colorată securizată sunt o alternativă modernă la plăcile clasice de faianță, folosite de zeci de ani în placarea pereților din bucătărie.

De ce să alegeți sticla vopsită?

 

O varietate mare de culori și nuanțe.

Design unic. Dacă nu vă mulțumiți cu panourile din sticlă simple, vopsite într-o singură culoare, puteți alege oricând varianta sticlei imprimate digital cu diverse desene și imagini multicolore, care să vă reflecte personalitatea, decorând totodată bucătăria într-un stil unic.

Capacitatea mare de a reflecta lumina. Spre deosebire de faianța obișnuită, panourile decorative din sticlă colorată pot contribui la mărirea vizuală a unei bucătarii de mici dimensiuni, datorită faptului că sticla reflectă foarte bine lumina

Dimensiunea ideală. Panourile din sticlă colorată folosite în placarea anumitor zone din bucătărie (pe peretele din zonă blatului de lucru, de exemplu) se realizează la comandă, în bază unor dimensiuni exacte. Așadar, la montare se vor încadra perfect în spațiul pentru care au fost comandate.

Suprafața perfectă, finisaj impecabil. Datorită faptului că panourile din sticlă sunt realizate dintr-o singură bucată, fără a necesita umplerea rosturilor și a îmbinărilor (pentru că acestea nu există), peretele astfel placat rămâne perfect neted.

Ușor de curățat și întreținut. Panourile decorative din sticlă se întrețin la fel de ușor ca orice ferestră, cu ajutorul soluțiilor spray pentru geamuri.

Print Friendly, PDF & Email

Enter your keyword